Skip to main content
Laawu logo

Ekologisten luontoelämysten mahdollistaja

Unohtumaton ja uniikki yöpymiskokemus, joka saa asiakkaat palaamaan.

Ekologisten luontoelämysten mahdollistaja

Yrityksemme tarina lähtee luonnossa yöpymisestä. Ainutlaatuisista luontoelämyksistä, joita haluamme mahdollistaa ekologisuutta ja ympäristöä arvostaville nykyajan matkailijoille.

Juho Repo, Mr. Laawu, yrittäjä ja Laawun kehittäjä

"Olen lapsesta asti viettänyt runsaasti aikaa luonnossa ja nauttinut erilaisista yöpymiselämyksistä niin mökeillä kuin metsän keskellä. Kokemuksistani ammensimme yhteistyökumppaneideni kanssa ainutlaatuisen Laawu-konseptin, jonka avulla upeat luontoelämykset saadaan tuotua mahdollisimman monen matkailijan ulottuville,” kertoo yrityksen perustaja Juho Repo.

Juholle yhdistyvät Laawussa:

  • puhdas ja monimuotoinen luonto
  • kestävä perinteinen rakentaminen
  • yrittäjyys ja oman luominen.

Luonnosta arvonsa ammentava tuotantopäällikkö Toni

Tuotantopäällikkömme työhistoria pohjautuu pitkälti rakentamiseen ja vapaa-ajan viettoon luonnossa. Metsän hiljaisuus, luonnossa liikkuminen ja veden äänet tuovat vastapainoa työhön ja arkeen puhdasta luontoa arvostavalle Tonille. ”On todella mahtavaa, että Laawussa nämä minulle tärkeät asiat yhdistyvät,” kertoo Toni.

Tonilla on vapaus valita Laawun materiaaleja luontoa ajatellen ja pitkälle tulevaisuuteen katsoen. ”Laawu edustaa minulle kestävyyttä ja perinteitä, joita on höystetty ripauksella nykyaikaa ja elämyksellisyyttä," kiteyttää Toni.


Oppipoika-kisälli-mestari -malli on vaikuttamista ja välittämistä

Laawujen valmistus perustuu vahvaan yhteistyöhön muiden kymenlaaksolaisten yrittäjien kanssa. Perinteisiin hirsi- ja kirvesmiestöihin olemme ottaneet mukaan alasta kiinnostuneita nuoria tulevaisuuden tekijöitä oppipoika-kisälli-mestari -mallin mukaisella oppisopimuskoulutuksella. Pyrimme yhdessä myös perehtymään muihin alan tehtäviin ja työpaikkoihin etenkin yhteistyöyrityksissämme, jotta nuorille kehittyy laaja näkemys alasta ja mahdollisuuksista.

Tärkeää on antaa nuorille riittävästi haasteita ja vastuuta taitojen karttuessa, mutta myös tukea heitä kaikissa tilanteissa. ”Perinteisiä käsitöitä opitaan kädestä pitäen ja välillä virheiden kautta, sillä se, jos mikä, opettaakin,” kertoo tuotantopäällikkö Toni. ”On ollut etuoikeus saada näin upeita nuoria mukaan,” jatkaa Juho.

Juholla ja Tonilla on molemmilla laaja tausta erilaisista rakennusalan töistä, mutta myös pitkä kokemus kouluttamisesta erittäin turvallisuuskriittiseltä ja työnopastukseen perustuvalta rautatiealalta. He ovat nähneet niin pieniä kuin suuria, hyviä ja vähemmän toimivia organisaatioita ja yrityksiä uransa aikana. Siksi he haluavat tuoda työyhteisöön hyviksi havaittuja asioita, vaikuttaa ja luoda tulevaisuutta ympärillä oleville. ”Teemme hommia vähän eri kulmalla eli rakentamista, mutta ennen kaikkea vaikuttamista ja välittämistä,” sanoo Juho.


Yhteystiedot

040 687 4169
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa tämä sivu
Yhteystiedot

Laawu on kotimaisen laadukkaan rakentamisen sanansaattaja, jonka toiminnassa on huomioitu niin sosiaalinen, taloudellinen kuin ekologinenkin vastuullisuus