Skip to main content
Laawu logo

Luonnonläheiset, yksilölliset asiakkaidemme matkailuelämykset

Ainutlaatuisia, räätälöityjä Laawu-elämyksiä voi kokea jo näissä asiakkaidemme matkailukohteista

LaawuKultaa ja LaawuKultaankoski

Ensimmäinen toimittamamme LaawuKultaa on ollut menestys jo heti ensi hetkistä saakka. Se saa tyytyväiset asiakkaat palaamaan yhä uudestaan ja kokemaan upean matkailuelämyksen Kymijoen maisemissa. Laawusta voi seurata lintuja, ihailla auringonlaskua ja nauttia ainutlaatuisesta näkymästä. Erämys Keisarinkosket Oy:n Laawut ovat saavuttaneet suuren suosion.

Erämys Keisarinkosket, Kultaanranta, Kotka

Tykkimäkiresort Glamping Laawut

Luksuskäyttöön räätälöidyt Glamping Laawut eli Laawu - Aarni Luxus -majoitusratkaisut tarjoavat hotellihuonetasoista mukavuutta. Vuonna 2022 avattu S-ryhmän Tykkimäki Resort tarjoaa ainutlaatuisen yöpymiselämyksen ja luonnon läsnäolon parhaalla paikalla Käyrälammen rannalla upeasti sisustetuissa, lattialämmityksellä ja wc-tiloilla varustetuissa Glamping Laawuissa. Kokemusta täydentää alueen monipuoliset palvelut.

Tykkimäki Resort, Kouvola

Laawu Wellsters

Unohtumaton matkailuelämys idyllisellä Strömforsin Ruukin alueella. Laawu Wellsters on täydellinen paikka Kymijoen maalauksellisista melontareiteistä nauttiville matkailijoille, sillä perille pääsee vain vesiteitse. Kelluville lautoille rakennetuissa Laawuissa uni maistuu puhtaissa valkoisissa lakanoissa. Kokonaisvaltaisessa kokemuksessa yhdistyvät luonnon eksotiikka ja retkeily aivan uudella tavalla.

Strömforsin Ruukki, Loviisa

Laawu Angervo

Paikallisen veistäjän paikallisista puista veistämät hirret tekevät Laawu Angervosta uniikin. Upeasti ympäröivään ja valtakunnallisesti merkittävään Vaalimaanjoen kulttuurimaisemaan istuva Laawu Angervo sijaitsee  historiallisella Hauhian Myllyn alueella. Rauhallisessa ympäristössä voi nauttia luonnosta kaikilla aisteilla. Inspiroiva yöpymiselämys, jossa tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt.

Hauhian Mylly, Miehikkälä


Yhteystiedot

040 687 4169
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa tämä sivu
Yhteystiedot

Laawu on kotimaisen laadukkaan rakentamisen sanansaattaja, jonka toiminnassa on huomioitu niin sosiaalinen, taloudellinen kuin ekologinenkin vastuullisuus