Skip to main content
Laawu mallisto

PERINTEISTÄ, KESTÄVÄÄ RAKENTAMISTA TYYLIÄ UNOHTAMATTA

Kustannustehokas ja tyylikäs majoitusratkaisu

Käyttövalmiit ja asiakkaan tarpeiden mukaan rakennetut Laawu-majoitusratkaisut tuovat kaivattua vetovoimaa majoitusyrityksille, jotka haluavat palvella elämyshakuisia, laatua, yksilöllisyyttä ja vastuullisuutta arvostavia nykyajan matkailijoita.

Mallistomme tarjoaa myös kuluttajille aistikkaat ja juuri Suomen haastaviin oloihin suunnitellut ratkaisut niin lisämajoitukseen, etätyöskentelyyn kuin saunaelämyksiin.

Kestävät ja ekologiset Laawut ovat asiakkaiden tarpeiden ja toivomusten mukaan kokonaisvaltaisesti räätälöitäviä, silti kustannustehokkaita majoituselämyksiä. Suomessa paikallistuottajien kanssa vastuullisesti valmistettavat Laawut rakennetaan valmiiksi säältä suojassa tuotantotiloissa ja toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina.

Laawu - Aarni Luxus

Upea maisema-ikkuna yhdessä korkean ja tunnelmallisen huonealan kanssa luovat tilasta vaikuttavan ja avaran. Aarni Luxus voidaan varustella hotellihuoneen mukavuuksilla, nykyajan teknisillä ratkaisuilla ja käyttömukavuuksilla vaativimmillekin asiakkaille sopivaksi kokonaisuudeksi.

Modernia glampingia loistokkaimmillaan

Laawu - Aarni Eco

Paikkaan kuin paikkaan helposti pystytettävä Aarni Eco on parhaimmillaan luonnon syleilyssä. Järkevän kokoinen 11 m2 rakennus tarjoaa telttailun elämyksen ja mökkeilyn mukavuudet samassa paketissa. Aarni Eco on persoonallinen ja ekologinen hirsirakennus, joka soveltuu majoittumisen lisäksi oleskeluun, työtilaksi tai uniikiksi saunarakennukseksi.

Yksilöllinen majoituselämys ketterässä paketissa

Laawu - Aarni Tammio

Tammioon on ammennettu vaikutteita vaativiin oloihin suunnitelluista perinteisistä ja tunnelmallisista saaristolaismökeistä. Hirsirakennuksen yksinkertaiset rakenneratkaisut ovat muunneltavia, mikä tarjoaa runsaasti erilaisia räätälöintimahdollisuuksia. Tammiosta saadaan maisemaikkunoilla avara ja käytännöllinen elämysmajoitus luonnon keskelle. Tilaa jakamalla siitä saadaan viihtyisä tupasauna, joka on myös helppo ratkaisu etätyöskentelytilaksi tai pieneksi ja siirrettäväksi toimistoksi.

Saarelaistunnelmaa ja monikäyttöisyyttä

Laawu-pienrakennuksissa yhdistyy kestävä, perinteinen ja elämyksellinen rakentaminen

Laawujen rakenteissa noudatetaan perinteisiä ja kestäviä rakentamisen materiaaleja ja menetelmiä. Runkona käytämme hirsikehikoita jotka ovat paksuudeltaan aina vähintään 95 mm vahvuista kotimaista hirttä. Muut rakenteet ovat sertifioitua sahatavaraa, jonka kanssa käytämme ainoastaan Hunton puukuitueristeitä.

Hirsipaksuudet

  • 95 mm x 170 mm, massiivihirsi
  • 113 mm x 195 mm, lamellihirsi
  • 135 mm x 195 mm, lamellihirsi

Ovet ja ikkunat

Käytämme kotimaisia puurunkoisia ovia ja lämpölasi-ikkunoita.

Pintakäsittely ja sähköistys

Pintakäsittelyt tehdään luonnonmukaisilla ja ympäristöä kunnioittavilla tuotteilla ja halutessaan Laawun voi sävyttää luonnon öljyillä. Sähköistys onnistuu kustannustehokkaasti verkkovirta- tai aurinkosähköjärjestelmällä.

Vaivattomasti muuttovalmiina perille asti

Kaikki Laawut saa vaivattomasti täysin muuttovalmiina pakettina toiveiden mukaisella valmiusasteella aina perustuksista verhoihin ja muihin varusteluihin asti. Kokonaisuus räätälöidään sisältämään kaikki asiakkaan tarvitsema. Ainutlaatuisten majoitustilojen lisäksi toteutamme tarvittaessa saunat, kylpyhuone- ja wc-ratkaisut, terassit, ja autamme kaikessa projektiin liittyvässä.

Tavoitteenamme on toimittaa Laawut aina avaimet käteen -periaatteella.

Ekologinen ja elämyksellinen

Majoitu tai työskentele luonnonhelmassa


Yhteystiedot

040 687 4169
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa tämä sivu
Yhteystiedot

Laawu on kotimaisen laadukkaan rakentamisen sanansaattaja, jonka toiminnassa on huomioitu niin sosiaalinen, taloudellinen kuin ekologinenkin vastuullisuus